JURAT

El Jurat, actuarà tenint com a base els criteris de valoració, i reflectirà el veredicte en una acta en la que s'explicaran les raons per les quals ha atorgat els guardons.

El veredicte final es donarà a conèixer en un acte públic on es llegirà el nom dels treballs premiats i les raons que els fan mereixedors del guardó.

La decisió del jurat serà inapel·lable.

Els premis es podran declarar deserts, atorgar-se ex aequo i repartir-se.
 El Jurat o la comissió organitzadora del premis, en podrà canviar les condicions d’atorgament si hi ha raons argumentades i consistents que ho facin oportú.

En las sessiones d’evaluació es comptarà amb la presència de representants de les empreses que ofereixin algun dels guardons o patrocinin els premis, que tindran veu però no vot.

Si es dóna el cas que algú del jurat és director o tutor d’un projecte, caldrà informar a la resta del jurat i abstenir-se de comentar i participar en la valoració d’aquest projecte.

Composició del Jurat

Estarà format per personalitats rellevants, docents i professionals de tot el territori de l’Estat. Es donarà a conèixer més endavant i amb suficient antelació a la notificació de la llista final dels projectes seleccionats.

Cada jurat valorarà individualment els projectes sobre la base d’un document de rúbrica acadèmica facilitat per l’organització. Totes les valoracions es processaran de forma automàtica i el resultat així obtingut serà el que determini els premis i la seva distribució. En cas de coincidències en la valoració obtinguda el president del Jurat haurà d’emetre un vot de qualitat que desfarà l’empat.

Membres del Jurat 4a edició

(per ordre alfabètic)

Adiego Sánchez, David

Saragossa 1977. Compagina el seu treball com a dissenyador i director d'art amb projectes en l'àmbit de les arts visuals. El 2002 funda, al costat de Jaime Ploro, «Mácula Estudio Creativo», desenvolupant projectes de disseny gràfic, editorial i aplicacions per a internet. Des de 2003, forma part de l'equip de l'"ArtLab Huesca", laboratori dedicat al desenvolupament de projectes artístics i socials a través de les noves tecnologies. Des de 2011, dirigeix ​​el seu propi estudi de disseny gràfic, especialitzat en projecte editorial, identitat i estratègia de comunicació. Ha realitzat projectes per a Espanya, França, Alemanya, Nova Guinea, Cuba, República Dominicana i Haití.

Aragall i Clavé, Francesc

Llicenciant en Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona (UB). Ha desenvolupat la seva activitat professional en el món de l'ergonomia, biomecànica, accessibilitat i «disseny per a tothom», concepte aquest últim que ha difós a Europa a través de l'"European Institute for Design and Disability (EIDD)", del qual va ser president des 1998 fins al 2001. Va ser el responsable d'accessibilitat urbana, transports i ajudes tècniques de l'Ajuntament de Barcelona. És autor de múltiples publicacions sobre accessibilitat i «disseny per a tothom», és també professor de diversos màsters i doctorats i ponent habitual en conferències i congressos internacionals sobre disseny. És President de la «Design for All Foundation».

Arbonès, Núria

Col·legiada Núm. 555
L'any 2006 funda el seu propi estudi «Debonatinta» establert a El Morell (Tarragona), estudi que en 13 anys es consolida com un estudi especialitzat en branding i packaging alimentari, treballant per a moltes marques. Els treballs de packaging realitzats en l'estudi «Debonatinta» han estat reconeguts amb premis nacionals i internacionals.

Athanasiadi, Aggeliki

Dissenyadora de la comunicació visual / autora / columnista / fundadora i directora creativa de la "Graphic Stories Cyprus" conferència del disseny gràfic i la comunicació visual a Xipre. Ha treballat com a dissenyadora de comunicació visual des de 1999. Va estudiar disseny gràfic [BA] a Akto [Atenes, Grècia], en col·laboració amb la Universitat Middlesex de Londres i va obtenir un Mestratge en Arts i Disseny en Branding en Organització Internacional de Conferències. S'ha exercit com a subdirectora d'art a "Attica Publishing Group" per a PC Magazine. La seva col·laboració amb l'agència creativa Syllipsis per a la creació dels àlbums "Caricatura política grega - El costat seriós d'un art divertit" i "150 anys de Varvakeio - La vida escolar en una escola històrica", va ser de gran importància. També ha treballat amb empreses farmacèutiques com Novartis, Pharmanel, Menarini, UCB. És membre fundadora del "Visual Communication Designers Club, VCDC" i membre de "C-IDEA International Trainers Association". Des de juliol de 2014, manté la columna permanent "Històries gràfiques" a la secció cultural del diari xipriota "Politis". El 2016 i 2017 va organitzar "Behance Portfolio Reviews" a Xipre. És membre de la junta directiva del "Cyprus Creative Club", representant local del "Art Directors Club of Europe [ADC*E]" i va ser membre de jurat de l'ADC*E el 2020. Aggeliki és també coorganitzadora del fòrum de disseny "10 min design talk". El 2019 ha publicat l'àlbum-llibre "Històries Gràfiques", que és el seu primer treball d'autora. Ha participat en exposicions d'art i disseny gràfic a Grècia, Xipre, Rússia, Emirats Àrabs Units, la Xina, Corea, Indonèsia, Equador, Sèrbia, Mèxic i Espanya. Ha estat guardonada en els premis de disseny i publicitat de Xipre "Pygmalion" amb les distincions d'Or i Plata.

Bautista, Álvaro

Col·legiat Núm. 287
Dissenyador gràfic i assessor de comunicació, especialitzat en identitat corporativa, amb més de 30 anys d'experiència. Va començar la seva carrera com a dibuixant publicitari i posteriorment va treballar com a dissenyador a Madrid i Castelló, ciutat a la que el 1985 funda el seu propi estudi ABdiseño. L'estudi realitza projectes integrals de comunicació en camps com la identitat corporativa, publicitat, disseny editorial, expositiu, disseny interactiu i web. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut diversos reconeixements nacionals i internacionals com el primer premi en el concurs europeu de disseny gràfic Distinction (Paris 1995), premi Letra Roland or, així com diverses seleccions dels premis LAUS. És dissenyador col·legiat, membre de l'ADCV i des de 1993 està inscrit en el BEDA (Bureau European of Designers Associations). Álvaro a més participa activament com a jurat de disseny i ponent en diversos congressos d'Universitats i escoles de disseny.

Beltrán Félix

Nascut a l'Havana, Cuba, es va instal·lar a Mèxic als anys vuitanta. Doctorat Honoris causa per la Universidad Autònoma de San Luis Potosí (Mèxic, 2013), professor de la Universidad Autònoma Metropolitana de Mèxic DF, i vicepresident de la Biennal Iberoamericana de Diseño, la seva obra ha estat enfocada a la creació de símbols i cartells i és considerat el màxim exponent de el gran període del disseny gràfic cubà. Al llarg dels més de seixanta anys d'exercici professional i encara plenament actiu, és el creador de famosos cartells tipogràfics, com, per exemple, el CLIC onomatopeic que cridava a l'estalvi d'energia elèctrica i el cartell de la Creu Roja Suïssa.

Camacho, Raquel

Col·legiada Núm. 768
Doctora en disseny per la Universitat de Barcelona, investigadora en disseny, artista visual, pèrit en disseny i professora d'arts plàstiques i disseny als cicles formatius de Gràfica Publicitària i Gràfica Audiovisual, i professora del Grau universitari de Disseny a la Universitat Internacional de Barcelona. El seu treball abasta des de la comunicació i identitat visual, el motion graphic, el mapping i el videoart, amb un interès especial per l'educació i l'ensenyament del disseny, així com la recerca en l'àmbit del disseny. Membre integrant del grup de recerca en disseny REPRODIS de la Universitat de Barcelona. Actualment directora de l'escola municipal d'art i disseny La Gaspar d'Igualada.

Camacho, Teresa

Llicenciada en Disseny Gràfic, en l'especialitat en disseny en la línia de noves tecnologies (2006), i el mestratge en disseny en la mateixa línia (2011), obtenint la medalla al mèrit universitari en tots dos graus. A més, ha realitzat estudis sobre psicologia de la publicitat a la Universidad Complutense de Madrid. Ha participat en esdeveniments nacionals i internacionals, com a assistent i com a expositor, organitzats per diferents institucions. Ha participat com a jurat de concursos. A més els seus treballs s'han presentat a exposicions. Ha publicat articles i entrevistes, entre les quals es troben les realitzades a Félix Beltrán, Joan Costa, Lou Dansinger, Enric Satué. És membre de comitè científic d'"R + Diseño" revista de la Universidad de Málaga; Membre de comitè d'assessors de la "Biennal Iberoamericana de Diseño", i membre de consell rector del "Encuentro BID" d'ensenyament i disseny. És professora i coordinadora de la llicenciatura en disseny gràfic a la Universidad Anáhuac Querétaro i des de 1994 treballa com a freelance per a empreses i institucions. Destacant la seva participació en 1995 com a assessora de la coordinació de disseny de la comunicació gràfica de la Universidad Autónoma Metropolitana així com el seu treball permanent des de 1993 per Félix Beltrán + Associats.

Castro Val, Dulce María

Dissenyadora de la Comunicació Gràfica per la Universidad Autónoma Metropolitana (UAM) de Mèxic. Va ser cap de Departament de Recerca i Coneixement del Disseny. Actualment professora investigadora, ha realitzat projectes interdisciplinaris amb comunitats rurals de diversos Estats de Mèxic. Ha impartit tallers nacionals i internacionals. El seu treball de recerca ha estat presentat a Mèxic i diversos països. Va rebre el Premi a la Docència al 2010.

Cerrolaza, Sílvia

Llicenciada i Doctora en Belles Arts per la Universidad Miguel Hernández. Especialista universitària en arts visuals i intermèdia per la Universitat Politècnica de València. Professora titular de disseny gràfic a l'Escuela Superior de Diseño de la Rioja ESDIR. Ha participat com a ponent en diversos congressos i cursos relacionats amb l'art contemporani i amb el disseny i ha publicat textos d'investigació en aquests àmbits en revistes com "EME Magazine".

Del Hoyo Arjona, Jesús

Col·legiat Núm. 141
Dissenyador gràfic amb més de 35 anys d'exercici professional. Doctor en disseny per la Universitat de Barcelona (UB) i premi extraordinari de doctorat. Professor titular de projectes de disseny gràfic de la UB. Consultor, assessor i investigador en projectes de disseny i comunicació. Professor de projectes de disseny i disseny de la informació en les facultats de Belles Arts i Biologia. El seu treball com a professional i / o investigador ha estat reconegut en EUA, Alemanya, Finlàndia, Itàlia, França, Japó, Mèxic, Bolívia i Xile. Degà del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya (2007-2019).

Ellakuría, Fernando

Col·legiat Núm. 437
Neix a Bizkaia. Plàstica publicitària a l'Escola Massana i a Perugia, Itàlia. Dissenyador gràfic a «Estudios Unidos» i a «Altraforma». Director d'art a «Slogan Publicitat» i «Bassat Ogilvy & Mather». Director creatiu executiu a «Tapsa NW Ahir». Vicepresident a «Xarxa 032 Comunicació».

Fernández Álvarez, Rodolfo

Col·legiat Núm. 307
Dissenyador i director creatiu des de 1978. Especialista i assessor de marques i empreses. Branding, packaging, il·lustració, cartells socials i tipografia. Professor encarregat de la càtedra de Packaging i Gràfica de Productes, convidat en diverses universitats americanes i europees com a ponent en xerrades i tallers en congressos de disseny. Jurat en concursos acadèmics. Membre d'"ICOGRADA International of Communication Design" des de 1997. Col·laborador i articulista a diverses publicacions: llibres, revistes i blocs especialitzats internacionals.

Flórez Baquero, Cristina

Col·legiada Núm. 559
Dissenyadora gràfica i il·lustradora infantil per la Universidad Jorge Tadeo Lozano, Bogotà - Colòmbia. Estudis en tipografia, disciplines i usos per la Universitat de Barcelona. Membre de l'àrea d'investigació "Arrels del Gràfic" del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, desenvolupant i executant projectes expositius de recuperació de patrimoni tipogràfic.

Galve, Enric -EGM-

EGM inicia la seva singladura empresarial el 1971 com a laboratori professional de revelat, amb el lema de prestar sempre la millor qualitat als fotògrafs professionals del moment. Seguint amb l'evolució es va introduïr al món digital, escanejant, imprimint i retocant. Avui en dia, ha incorporat sistemes de gestió de continguts d'imatge virtual amb fotorealisme, retocs electrònics d'alt nivell, gestió de continguts per al món del "Digital Signage", sistemes d'escàners de gran format i còpies amb tot tipus de tintes UV, pigmentades, sublimació, etc ..., en tot tipus de formats i suports. Compta amb unes instal·lacions d'uns 6.000 metres quadrats i amb 90 professionals qualificats. Enric Galve ha estat president del Saló Sonimagfoto de Fira de Barcelona durant un període d'onze anys i vicepresident del Comitè Organitzador de Graphispag.

González-Mardones, Sheila

Col·legiada Núm. 547
En essència dissenyadora. Doctora en investigació en disseny per la Universitat de Barcelona (UB). Investigadora i docent del grau en disseny de la UB, de l'UniBA i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Professora titular de l'escola d'art Arsenal en l'àrea de comunicació gràfica i audiovisual.

Guri, Carme

Col·legiada Núm. 020
Llicenciada en Belles Arts en l'especialitat de disseny gràfic per la Universitat de Barcelona. Em vaig iniciar en l'ofici com maquetadora a «DEC-BBDO», «Subirà i Associats», «Publintur» i «Impremta Rodríguez». Des del 2001, sóc freelance en diferents disciplines del disseny gràfic amb estudi propi.

López Pérez, Núria

Col·legiada Núm. 781
Jerez, 1992. És una dissenyadora tipogràfica i directora d'art independent basada en la SFDO. Li apassiona crear nous llenguatges visuals que ajudin les marques a construir relacions més fortes amb el món i la gent. Des d'aleshores ha treballat amb una multitud de clients creant experiències i històries que inspiren el món des d'un enfocament social i inclusiu. Després d'haver treballat en un gran nombre de projectes i en una àmplia gamma de disciplines com direcció d'art, branding, disseny tipogràfic, UI / UX i packaging, es va adonar que la simplicitat i l'honestedat juguen un paper clau en la construcció de una marca forta i inspiradora. Actualment, a més de ser sòcia d'ADG-FAD i vocal de la junta de govern de Col·legi Oficial de Diseny Grafic de Catalunya, combina la seva feina com a dissenyadora gràfica freelance amb la docència com a professora del màster de disseny gràfic i entorns digitals a "La basad" (Bcn).

Marcon, Isthar

Col·legiada Núm. 846
Vaig néixer a Perú -de pares italians-, vaig créixer a Milà i fa molts anys em vaig enamorar de Barcelona, on actualment resideixo i treballo en qualitat de dissenyadora gràfica. Després de llicenciar-me en disseny industrial a Milà, vaig començar treballant per a agències creatives i posteriorment com a freelance. El meu treball ha estat enfocat principalment a projectes d'identitat visual i corporativa i projectes digitals (web i dispositius mòbils). Actualment treballo com a responsable de l'User Interface Design & User Experience Design per a start-ups tecnològiques.

Martínez Pérez-Ortíz, Marina

Professora de disseny gràfic especialista en identitat corporativa i comunicació, dissenyadora gràfica i investigadora. Ha estat responsable de la comunicació de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant, així com gestionant la direcció de Departament de projectes i investigació durant diversos anys. Com a dissenyadora ha desenvolupat la seva activitat en estudis de disseny i agències de publicitat fins que va decidir treballar pel seu compte. Ha participat com a moderadora en Congressos i actualment forma part del comitè d'organització del "Congrés Internacional d'Innovació en Comunicació i Mitjans Audiovisuals" organitzat per la Universitat d'Alacant.

Morera Vidal, Francesc

Col·legiat Núm. 007
Doctor en comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), professional del disseny gràfic. Professor i coordinador acadèmic en el grau en Arts i Disseny de l'Escola Massana, adscrita a la UAB. Col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l'UniBA (Universitat de Barcelona). Membre de la Societat Catalana de Comunicació (SCC) de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i de la Design Research Society (DRS).

Morrissey, Lucinda

Titulada pel Central St. Martin's amb un grau en disseny gràfic, 1986, máster en disseny (Universitat Complutense de Madrid, 2015) i doctorant en disseny per l'economia circular (UCLM, 2017–). Treballa com a consultora independent, docent del grau en disseny des de 2009 i co-directora del "Máster en Diseño UX" online de la Universidad Europea. És britànica i bilingüe anglès-espanyol; viu i treballa a Madrid des de 1991.

Pardo, Octavio

Col·legiat Núm. 754
Dissenyador gràfic especialitzat en disseny de tipografies. Graduat per la Universitat de Reading el 2010. Ha treballat per a fundicions tipogràfiques com Tobias Frere Jones, la Typofonderie, Type-Together o Sharp Type. És cofundador de l'estudi Ashler Design on ha realitzat projectes per a Google, Telefónica, Porcelanosa o agències com la Sra Rushmore. El seu treball ha estat reconegut pel Type Directors Club de Nova York, els premis Laus, Communication Arts o els premis Awwwards. Ha donat conferències i cursos de disseny al Media Lab de l'MIT, La Salle School de Singapur o la Universitat de Gjøvik a Noruega. Actualment està realitzant un doctorat en llegibilitat en tipografia per a persones amb problemes de visió a la Royal Danish Academy de Copenhaguen.

Pedreira Díaz, Monchi

Col·legiat Núm. 576
Graduat en Disseny Gràfic per l’Escola d’Art d’Oviedo. Ha treballat en diferents agències capdavanteres de comunicació d’Astúries. Amb més de 30 anys de professió com a dissenyador i director d’art, durant aquests anys ha estat guardonat amb una trentena de reconeixements nacionals. Així mateix els seus treballs s’han vist reflectits en nombroses publicacions d’àmbit estatal i internacional. Coordinador general de “Ingeniam”, Centre de formació, recerca i desenvolupament de disseny pluridisciplinari. Actualment és el director creatiu de Signum, labor que alterna amb la docència a l’Escola Superior d’Art d’Astúries, de la qual és professor especialista de l’assignatura Projectes Gràfics.

Pol, Santiago

Nascut a Cardereu, Barcelona. Va arribar a Veneçuela el 1954. Va estudiar a l'escola Cristóbal Rojas a Caracas i a l'escola superior de belles arts a París, França. Va pertànyer a grups d'art de l'avantguarda en Veneçolana de segle vint. El treball de Pol s'ha exhibit en diferents ciutats de Veneçuela i en països com el Brasil, Cuba, Argentina, Mèxic, Colòmbia, Anglaterra, França, Alemanya, Itàlia, Japó, Estats Units i Finlàndia. Ha participat en diverses exposicions col·lectives i en les més importants Biennals dedicades a l'cartell. En 50 anys de treball ha elaborat més de 500 cartells i ha estat guanyador de nombrosos premis internacionals. Els seus cartells formen part de les col·leccions d'arts gràfiques del Museo de la estampa y del diseño Carlos Cruz-Díez a Caracas, MOMA a Nova York, Museu d'Arts Decoratives a París, Israel Museum a Jerusalem, Museu del cartell de Polònia i la National library de Washington entre d'altres. Premi Nacional d'Arts Plàstiques 2001 i membre de Alliance Graphique Internationale (AGI) des de 1997. Ambaixador de bona voluntat del CELAM a Veneçuela i de la Universidad de Palermo a Argentina. Ha treballat com a docent a prestigioses institucions i ha donat conferències a diferents parts de món.

Selma i Gil, Jordi

Col·legiat Núm. 505
Llicenciat en Belles Arts -especialitat de disseny- per la Universitat de Barcelona. Professor adjunt de disseny i cofundador del Laboratori de Tractament i Síntesi de la Imatge de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Professor i cap del departament de disseny per ordinador al Centre d'Estudis de la Imatge. Cap del departament d'infografia de Gestmusic Endemol des de 2006, on treballa des de 1992. Coordinador de les Jornades de Motion Graphics a Barcelona celebrades en les edicions de 2010 i 2011.

Sellés Calabuig, Toni

Col·legiat Núm. 247
Dissenyador. Fundà Vasava l’any 1997 juntament amb el seu fill Bruno. Vasava ha estat una sorpresa en el món del disseny, mostrant la seva activitat en una gamma de disciplines que van des de la tipografia personalitzada, passant per la il·lustració i el disseny interactiu, fins a l’animació. Gran part del seu èxit en el món comercial es pot atribuir a l’empenta de Vasava en el camp de l’experimentació creativa i el disseny personal.

Simón, Cristina

Col·legiada Núm. 560
Doctora en Disseny per la Universitat de Barcelona, dissenyadora gràfica i investigadora en projectes de disseny. Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Girona amb una formació específica en l'àmbit de la cal·ligrafia i la tipografia. Postgrau en Estudis d'Educació, Comunicació i Museus (UdG). Màster en Tipografia, disciplines i usos per la Universitat de Barcelona. Actualment, docent titular de disseny gràfic a l'EASD Llotja (Barcelona) i al Grau en Disseny a UNIBA (Centre Universitari Internacional de Barcelona). Col·laboradora del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i membre de l'àrea d'investigació "Arrels del Gràfic" en la gestió i execució de projectes relacionats amb la tipografia i el patrimoni tipogràfic. Comissariat en diferents projectes expositius vinculats al patrimoni gràfic i tipogràfic. Compagino l'activitat docent amb l'activitat professional i investigadora.

Taborda, Felipe

Dissenyador gràfic, autor i curador de Rio de Janeiro (Brasil). Formació a la PUC / RJ, va estudiar cinema i fotografia a la London International Film School (Anglaterra), Communication Arts al New York Institute of Technology i disseny gràfic a la School of Visual Arts (USA). Des de 1990 té el seu propi estudi. Treballa principalment a les àrees cultural, editorial i fonogràfica. El 2008 ha publicat el llibre Latin American Graphic Design amb l'editorial Taschen (Alemanya). El 2014 a la Universitat de Sanit Jonh's, de Nova York, organitza la mostra "Another Point of View", una extensa retrospectiva dels seus 30 anys de treball gràfic. Comissari a l'esdeveniment "Footb-All Mix", 32 cartells per a un joc apassionant, per al mundial de futbol de Rússia 2018, itinerant a diversos països del món. A l'octubre 2018 va tenir dues exposicions retrospectives simultànies: "Todo al Revés / La obra gràfica de Felipe Taborda" a Espanya, en motiu de Madrid Gràfica 2018; i "Cara a Tapa / La música visual de Felipe Taborda", com una de les exposicions oficials de la Biennal Internacional del Cartell de Mèxic. Entre 2019 i 2020 va estar per 6 mesos a Europa, per invitació d'universitats i instituicions. Primer a Barcelona, Espanya, i després a Londres, Anglaterra.

Tena, Daniel

Col·legiat Núm. 013
Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (1998) és especialista en la docència i en la investigació dels Missatges visuals i audiovisuals en els mitjans de comunicació des de la perspectiva formal, perceptiva i persuasiva. Autor de diversos llibres i articles sobre disseny i comunicació gràfica.

Tur i Marí, Miquel Àngel

Col·legiat Núm. 093
Diseñador Gràfic, professional, docent, especialista en Disseny de producte, amb 32 anys de trajectòria. Soci de l'estudi HETCETT. Ha exercit la docència a ELISAVA, IDEP, LAI i IED, a Barcelona.

Villar, Marta

Col·legiada Núm. 856
Llicenciada en disseny per la Universitat de Barcelona (UB). Dissenyadora gràfica interessada en el disseny com a eina de canvi i de millora en la vida de les persones i en el desenvolupament de les empreses. Actualment, comparteix la seva feina amb l'interès d'adquirir nous coneixements procedents de les àrees de disseny estratègic, desenvolupament de marca i la identitat visual i, el disseny de serveis, amb l'objectiu d'integrar la creativitat amb la visió estratègica per proposar solucions eficaces de acord amb les necessitats del client.

Xicola, Montserrat

Des de fa més de quinze anys porta la direcció d'Agpograf. El seu objectiu ha estat fer empresa en moments difícils. El repte ha tingut diverses vessants: la industrial, l’artística, l’econòmica i la solidària i compromesa. Agpograf és una empresa de més de cinquanta anys de trajectòria, que ha vist com la segona generació agafava el relleu en la direcció, mantenint l’esperit de l’empresa, però infonent-hi aires nous que li han permès estar en al capdamunt de la indústria gràfica catalana. També ha apostat per fomentar la formació dels nous creatius i dissenyadors i participar-hi, i per donar suport a les iniciatives de les escoles i organismes del móndel disseny que requerien la col·laboració de la indústria gràfica.

Y los miembros del comité organizador

Fonts i Forcadell, Tin

Col·legiada Núm. 466
Degana del Col·legi Oficial de Disseny gràfic de Catalunya. Dissenyadora gràfica i docent. Llicenciada en Belles Arts -Especialitat en Disseny- per la Universitat de Barcelona (UB). Investigadora doctoral (UB). Professora titular de projectes multidisciplinaris de disseny gràfic a l'EADT, Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona on també ha exercit càrrecs de responsabilitat en la direcció i en l'àrea de gràfica publicitària. Membre de la junta permanent de la EAD, Coordinadora d'Escoles d'Art i Disseny de Titularitat Pública de Catalunya (1998-2007). Membre col·laborador de l'EAPC, Escola d'Administració Pública de Catalunya, en tribunals de selecció en continguts multimèdia.

Garrido Val, Carina

Col·legiada Núm. 326
Graduada en Disseny per la Universitat de Barcelona (UB). El 2002 va crear l'estudi La troupe, disseny gràfic i comunicació visual, a Sabadell, fins a 2007, quan es va fusionar al Col·lectiu fecunda, des d'on treballa actualment. Així mateix, ha compaginat la seva tasca professional amb la docent de CFGS de Gràfica Publicitària a Illa, Escola d'Art i Disseny de Sabadell, de 1999 a 2018. Com a professora ha realitzat també cursos i tallers per a diverses entitats, instituts i universitats.

Villa Casanovas, Josep

Col·legiat Núm. 377
Títol oficial en Disseny Gràfic per l'escola Llotja de Barcelona. Ideòleg i fundador de l'associació "La lluna, imatge per a la cooperació". Ha exercit de docent a les escoles LAI i IDEP. Fundador i director creatiu d'Estudi la_maquineta (estudi propi des de 1998) amb seu a Barcelona i Buenos Aires, especialitzat en disseny i il·lustració per a la salut, la cultura i l'administració pública.

Uneix-te al nostre Newsletter