premis gaudeamus projecta 4a edició

Excel·lència i talent jove! 4a edició Premis gaudeamusPROJECTA

17.06.21

Ahir va tenir lloc la 4a Jornada dels Premis gaudeamusPROJECTA, per segon any consecutiu, amb retransmissió in streaming des de l’Arts Santa Mònica, de Barcelona.

 

En aquesta quarta edició, els vint-i-quatre autèntics protagonistes de la Jornada, que havien estat seleccionats per els seus projectes excel·lents de fi de grau en disseny gràfic i, per tant, ser candidats als diferents reconeixements i premis, han compartit amb nosaltres i amb els moltes seguidors i seguidores de la Jornada, les seves metodologies, els seus plantejaments, els seus desenvolupaments, els seus recursos, el seu compromís i nivell de responsabilitat amb la societat, des de la disciplina de la comunicació visual. Ens situem davant de propostes atractivesoriginals. innovadores, arriscades i controlades, perquè des del projecte, amb coneixement i enginy, es comunica i sedueix.

Vam gaudir de la veu i vam viure la il·lusió de les persones seleccionades, de tutores i docents d’arreu de l’Estat espanyol, d’entitats i institucions que, amb la seva implicació i col·laboració van fer d’aquesta Jornada un èxit, coneixent reptes i descobrint oportunitats de present i futur!

L’excel·lència acadèmica dels projectes de fi de grau en disseny gràfic va celebrar la seva fita anual: Premis gaudeamusPROJECTA, que inicia i continua amb l’excel·lència professional que no ha d’abaixar l’estàndard. 

Una Jornada en la que, també, es van aportar i intercanviar reflexions molt enriquidores d’experts del món educatiu dels diferents territoris de l’Estat, encoratjant als futurs joves professionals a prendre consciència sobre la necessitat de projectar des d’una disciplina cada vegada més ètica, més justa i més sostenible. 

L’agraïment a totes i a tots els participants!

L’enhorabona a tots els candidats i, molt especialment, als quatre guardonats amb els premis HumanaIdentiaInnova i PROJECTA, així com als set reconeguts amb accèssit!

Si et vas perdre l’exitosa Jornada, 16 de juny de 2021, visualitza-la ara al canal de Youtube

Uneix-te al nostre Newsletter