premis gaudeamus projecta 1a edició

Feliciteu-nos!

30.11.20

Avui fa dos anys que vam celebrar la 1a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA, els premis estatals que reconeixen i premien l’excel·lència dels projectes de fi de grau en disseny gràfic de tot l’Estat.

 

Aquest temps ens ha servit per compartir, per aprendre molt i per conèixer molts projectes excel·lents i a molts joves creatius i apassionats pel disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual. El Col·legi ha donat recolzament i suport a aquest talent jove, acompanyant-los en el seu vincle al món professional, atorgant-los dos anys de col·legiació gratuïta.

També ha estat un període que ens ha apropat cada cop més als centres acadèmics de tot l’Estat que imparteixen graus en disseny -el 100% estan convocats-, aconseguint a cada edició dels gaudeamusPROJECTA un major nombre d’alumnes inscrits procedents de noves escoles i universitats. Cada vegada són més els tutors que animen els seus estudiants a presentar els seus projectes de fi de grau a aquests premis.

Aquest 2020, a més, podem dir que aquests Premis gaudeamusPROJECTA s’han consolidat definitivament, arribant a la seva tercera edició, amb una valoració molt positives de les sinergies teixides amb la celebració esdeveniments paral·lels al llarg de l’any i amb el recolzament d’entitats de l’àmbit universitari, del sector empresarial i d’algunes institucions.

Més enllà de les sensacions, també està bé recolzar-les amb la fredor objectiva de les xifres. L’anterior convocatòria vam arribar a un total de 990.735 visitants, amb més de 100.000 interaccions. Els premis segueixen generant interès a les xarxes!

Aprofitem l’efemèride per dir-vos que la 3a edició està ja més a prop i ben aviat en coneixerem el llistat dels vint-i-quatre projectes seleccionats.

Moltes gràcies als centres, als tutors i als alumnes! Seguirem aprenent i compartint!! 

Uneix-te al nostre Newsletter