premis gaudeamus projecta 7a edició

gaudeamusSANA

17.05.2024

El nou premi temàtic dels gaudeamusPROJECTA

 

En l’edició d’enguany, i gràcies a l’impuls i patrocini de CSL Vifor, els gaudeamusPROJECTA compten amb un nou premi temàtic, el gaudemusSANA. Amb aquest ja sumen 5 premis temàtics, amb dotació económica específica, a part del premi principal gaudeamusPROJECTA i els 7 accèssits.

L’empresa farmacèutica CSL Vifor també ofereix una menció especial, Menció gaudeamusCSLViforNefrologia, per projectes que en concret s’enfoquin i es relacionin amb l’entorn de les problemàtiques del ronyó, la nefrologia.

El gaudeamusSANA premiarà al projecte compromès de manera més clara i activa amb la medicina, i amb la salut i el benestar de les persones, amb especial atenció a l’enfocament del disseny com a eina de contribució a la cerca de solucions que ajudin o donin suport des del disseny de la comunicació als àmbits de responsabilitat de la medicina, de la salut en conjunt i que millorin la qualitat de vida dels usuaris, ja sigui des d’un plantejament informatiu, educatiu o divulgatiu i ajudi als professionals del sector de la salut a una major comprensió i interacció amb aquestes.

El disseny ajuda a la salut.

INSCRIPCIONS OBERTES 
DATA LÍMIT 20.05.2024

Uneix-te al nostre Newsletter