premis gaudeamus projecta 3a edició

Acte de lliurament dels guardons dels Premis gaudeamusPROJECTA 2019 i apertura d’inscripcions 2020

18.12.20

La Jornada dels Premis gaudeamusPROJECTA, en la seva tercera edició, es va celebrar el 28 d’octubre de 2020, en format híbrid, presencial i online, amb retransmissió en directe des del Centre d’Arts Santa Mònica, de Barcelona.

 

El dia 18 de desembre, s’ha fet el lliurament dels premis als guanyadors de les diverses categories, en el marc d’un petit acte protocol·lari a la seu del Col·legi, aplicant les mesures higièniques i de seguretat que marquen les autoritats sanitàries.

El premi gaudeamus HUMANA 2019, al compromís amb l’entorn social, va anar per a en Ramón Lechado Moreno, pel projecte FADE,desenvolupat des de l’Esdap Catalunya (Pau Gargallo), i tutoritzat per Ingrid Marqués

El premi gaudeamus INNOVA 2019, a la innovació comunicativa en llenguatges, recursos i mitjans, va recaure en l’ Ignasi Ayats Soler, pel projecte Adlego, desenvolupat des d’Eina Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, i tutoritzat per Pilar Górriz i Laia Clos

El premi gaudeamus TECNIA 2019, a l’aprofitament dels recursos tecnològics, se’l va empartar en Lucas Suárez, pel projecte Programming Posters, desenvolupat des de Bau, Centre Universitari de Disseny, Barcelona, i tutoritzat per Joan Achón

El premi gaudeamus PROJECTA 2019, al millor projecte de fi grau, va ser per a la Marta Villar Vidal, amb Paladares Delicados, desenvolupat des de la Universitat de Barcelona, i tutoritzat per Jesús Del Hoyo

En aquest acte, presidit per la degana del Col·legi, Tin Fonts, acompanyada d’un membre de la Comissió de Premis, Josep Villa, els guardonats han rebut els corresponents xecs monetaris i uns pack regal. 

Tot i les actuals circumstàncies el Col·legi no s’atura, però les restriccions no han fet possible celebrar aquesta cerimònia amb l’assistència presencial de la màxima representant de la conselleria de Cultura. Confiem poder emplaçar-la a començaments del 2021.

4a-edicion-1536x864

Amb aquest acte tanquem la 3a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA i donem el tret de sortida a la 4a convocatòria i recordem que ja està obert el període d’inscripcionsdel 30 de novembre del 2020 al 15 de gener de 2021

Consulta les bases de la 4a edició dels gaudeamusPROJECTA, els premis estatals, que reconeixen i premien l’excel·lència acadèmica dels projectes de fi de grau de disseny gràfic presentats al 2020. 

I si et vas perdre la 3a Jornada dels Premis, ara la pots visualitzar i conèixer el plantejament dels vint-i-quatre projectes seleccionats.

Consulta las bases de la 4ª edición de los gaudeamusPROJECTA, los premios estatales, que reconocen y premian la excelencia académica de los proyectos de fin de grado de diseño gráfico presentados en el 2020.

Y si te perdiste la 3ª Jornada de los Premios, ahora la puedes visualizar en este enlace y conocer el planteamiento de los veinticuatro proyectos seleccionados.

Centres acadèmics, tutors i alumnes dels projectes de fi de grau 2020 tenen una fita a la 4a convocatòria.
Inscriu-te!

Noticias relacionadas

No posts found!

Únete a nuestro Newsletter