premis gaudeamus projecta 3a edició

Consulta els guanyadors de la 3a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA

30.10.20

La tercera edició dels Premis gaudeamusPROJECTA s’ha celebrat en el marc d’una jornada que serà recordada per l’excepcionalitat sanitària que ha marcat els darrers mesos i que, després de haver-la ajornat en dues ocasions, amb tot, finalment, s’ha realitzat exitosament en format híbrid -presencial i online-, amb retransmissió via streaming des del Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, el 28 d’octubre.

Una convocatòria que ha registrat una gran participació, amb gaire bé 100 projectes candidats procedents d’un gran nombre de centres acadèmics de l’Estat. Els jurats han volgut destacar que el nivell de qualitat dels projectes de fi de grau de la convocatòria d’enguany, ha estat elevat, -per poder participar calia superar el notable- i els projectes seleccionats han arribat a una nota mitjana de 9.

Et presentem els projectes premiats:

Ramon Lechado

Ramón Lechado Moreno, amb FADEdirigit des de l’Esdap Catalunya (Pau Gargallo), i tutoritzat per Ingrid Marqués,  s’ha emportat el Premi “gaudeamus Humana 2019”.

Ignasi Ayats

Ignasi Ayats Soler, amb Adlego, dirigit des d’Eina Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, i tutoritzat per Pilar Górriz i Laia Clos, ha aconseguit el Premi “gaudeamus Innova 2019”.

Premi gaudeamus Natura 2019: declarat desert.

Lucas M Suarez

Lucas Suárez, amb Programming Posters, dirigit des de Bau, Centre Universitari de Disseny, Barcelona, i tutoritzat per Joan Achón, s’ha emportat el Premi gaudeamus Tecnia 2019”.

Marta Villar

La guanyadora del Premi gaudeamusPROJECTA 2019, ha estat  Marta Villar Vidal, amb Paladares Delicados, dirigit des de la Universitat de Barcelona, i tutoritzat per Jesús Del Hoyo.

Compilació dels vint-i-quatre projectes seleccionats presentats en els diferents blocs conceptuals de la jornada.

Bloc 1: SISTEMES Y ESTRUCTURES
Bloc 2: SENTIT I SENSIBILITAT
BloC 3: EXPERIMENTACIÓ I CONCEPTE
Bloque 4: CULTURA I TERRITORI

La Comissió organitzadora està molt satisfeta dels resultats, tant de l’edició d’enguany com de l’evolució experimentada en les darreres, perquè ara aquests premis compten ja amb una història i una trajectòria consolidada i una merescuda reputació pel que fa al rigor acadèmic, el prestigi del jurat i la transparència i la claredat del procés de selecció i avaluació.

Ben aviat, podràs conèixer les bases de la 4a convocatòria dels Premis gaudeamusPROJECTA, que reconeixeran i premiaran l’excel·lència acadèmica dels projectes de fi de grau en disseny gràfic de l’Estat presentats al llarg del 2020.

Uneix-te al nostre Newsletter